Home » Solliciteren
Solliciteren


Als je bij ons bent ingeschreven als kandidaat, zien de vervolgstappen er als volgt uit.

Een interessante vacature


Als wij voor jou als ingeschreven kandidaat een interessante functie vinden, nemen we direct contact met je op. Zie je zelf een aansprekende vacature, bel of mail ons dan snel voor de vervolgstappen

Rapportages en profielen


Op basis van het persoonlijke gesprek dat we met je hebben, maken we een rapportage voor relevante en geïnteresseerde opdrachtgevers. Deze zijn helder, overzichtelijk en eerlijk. We voegen je curriculum vitae toe en leggen aan de opdrachtgever uit waarom jij een commitment met deze organisatie zou willen aangaan. Wij staan achter het principe ‘sterk zijn in stilte’. Uit privacy-overwegingen en met het oog op jouw belangen nemen we de grootst mogelijke discretie in acht.

Referentieonderzoeken

Na de selectie en de persoonlijke kennismaking beoordelen we of jij de geschikte kandidaat bent voor de vacature. Met referentieonderzoek vullen we de informatie voor de opdrachtgever aan. Daarna word je voorgesteld aan de opdrachtgever.

Evaluatie

Executive TODAY maakt graag de perfecte match. Voor jou en de opdrachtgever. Kort na je indiensttreding praten we graag met jou en de opdrachtgever bij. We zijn pas tevreden als alle partijen dat zijn.