Home » Inschrijven
Nieuwe kandidaat?

Ben je wellicht toe aan de volgende stap in je carrière ? Wil je meer kansen en verantwoordelijkheden, je talenten optimaal benutten en je horizon verbreden? Maak dan een afspraak bij Executive TODAY. Wij werven en selecteren managementtalent voor ondernemingen in de meest uiteenlopende branches, zowel in de profit sector als in de non-profit sector.

Ingeschreven kandidaat?

Als je een aansprekende vacature hebt gezien, bel of mail ons dan direct voor het vervolgtraject. Als je al ingeschreven bent en wij denken een geschikte functie voor je te hebben gevonden, dan nemen we onmiddellijk contact met je op. Voor vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We zijn je graag van dienst.

Het inschrijfformulier

Om je in te schrijven, stuur je ons het digitale inschrijfformulier met daarin de gevraagde persoons-gegevens. Deze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld volgens de vastgestelde regels van de Nederlandse privacywetgeving. Na verzending van het formulier nemen we binnen twee werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Persoonlijke kennismaking

Wij nemen je gegevens, waaronder je curriculum vitae en een duidelijke omschrijving van je ambities en wensen, op in ons bestand. Op basis daarvan bereiden we een persoonlijk gesprek voor. Daarmee begint de formele procedure. Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. Tijdens dit gesprek krijgen wij een beter beeld van je ambities, competenties en persoonlijkheid. Meestal is dit gesprek het begin van een duurzame, prettige samenwerking.

Op zoek naar de juiste match

Zodra wij je curriculum vitae en de gespreksgegevens hebben verwerkt, ben je formeel een ‘ingeschreven kandidaat’. Wij gaan dan structureel op zoek naar een uitdagende functie.